Zgodne brinete s Cvjetnog u stylish kombinacijama nisu mogle proći nezamijećeno

Njih dvije bile su prave frajerice
Vidi originalni članak

Za one koji nisu ljubitelji masivnih krznenih bundi, izvrsna su alternativa kaputi i jakne s efektnim i mekanim krznenim modnim dodatkom. Zgodne djevojke sa špice svoje su outfite prilagodile niskim temperaturama i zablistale na špici u fanstastičnim  odjevnim komadima s krznenim detaljima. 

U upečatljivom žutom kaputu s velikom krznenom kragnom atraktivna brineta nije mogla proći nezamijećeno. Kaputom je odlično upotpunila svoju frajersku kombinaciju uskih kožnih hlača i tople dolčevite u boji devine dlake, a srebrne čizme u sklopu tog outfita bile su pun pogodak. 

Njezina prijateljica odlučila se za klasičan model duge zimske jakne s krznom na kapuljači, a iskombinirala ju je sa 'skinny' trapericama u kojima je pokazala svoju odličnu figuru. Svoj je look upotpunila voluminoznim šalom koji će i ove zime biti omiljeni modni dodatak. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".