Zgodna studentica sjajno spaja sportsko i elegantno 'Štikle obožavam, a nikad ne bih nosila ravne suknje do koljena!'

Goran Čižmešija na zagrebačkim ulicama fotografirao je studenticu javne uprave koja odlično kombinira neutralne tonove i crnu boju
Vidi originalni članak

Volite li slojevitost i kombinacije u kojoj se spajaju ležerni i nešto elegantniji komadi, svidjet će vam se kombinacija studentice javne uprave koju je prošlog prosinca na špici ulovio naš fotograf Goran Čižmešija. Njezino je ime Katja Žulj, a neutralne nijanse u kombinaciji s vječnom crnom joj stvarno dobro pristaju!

- Volim slojevite kombinacije, ali isto tako pazim da to nije preformalno i da ima smisla. Volim bež tonove u kombinaciji s crnom bojom. Slučajno sam sad u neutralnim tonovima, inače sam najčešće u nečem šarenom - ispričala je Katja za Divu i dodala da prati trendove, ali nikad ne bi nosila uske suknje do koljena. Sve ostalo bi, kaže, mogla iznositi. 

- Štikle obožavam i često ih nosim u posebnim prilikama, a preko dana biram ravnu obuću - kaže stajliš Katja čijim se outfitom ovih dana možete inspirirati, pogotovo ako preferirate nešto ležernije kombinacije koje i dalje imaju chic prizvuk. 

Katja je izvrsno isfurala spoj trenirke i kožne natkošulje, a isfurala je i najtraženiju jaknu sezone, puf-model koji, osim što grije, izgleda baš cool. I kad je u pitanju odabir čizama, Katja zna što je in pa je gradom prošetala u combat modelu, posebnom po predimenzioniranom đonu. 

Dozu elegancije dodala je odabirom crnog klasičnog šešira i efektne torbice sa zlatnim detaljima koja bi jednako dobro izgledala i u formalnijim kombinacijama.

Ona je model i prava majstorica spajanja nespojivog: Lepršavu haljinu nosi s puf-jaknom i robusnim čizmama
Zadivila u komadima koji odolijevaju prolaznosti trendova: 'Nisam fan glomaznih tenisica i pretrendi kombinacija'
Espresso make up najlakši je način za postizanje sjajnog jesenskog izgleda

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".