Zgodna studentica sjajno nosi klasiku s pomakom: 'Obožavam šešire, imam ih nekoliko, ali ovaj mi je najdraži'

Ova modno osviještena djevojka odabrala je klasične komade i kombinirala ih na skroz trendi način
Vidi originalni članak

Kad je lijep dan, volimo odjenuti outfit koji će dodatno uljepšati i podignuti naše raspoloženje. Upravo to je napravila i Ena Špadina, studentica turističkog fakulteta u Opatiji, koju je fotografirao naš Goran Čižmešija u outfitu koji će nam poslužiti kao inspiracija za nadolazeće proljeće.

Simpatična djevojka prošetala je kombinaciju u kojoj je spojila najbolje komade iz zimske i proljetne garderobu, a našem street style fotografu ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

–  Danas sam se osjećala za nositi ovu kombinaciju, ‘Marantice’ su mi udobne, a za šik dojam sam stavila Kobali šešir. Obožavam šešire, imam ih nekoliko, ali ovaj mi je najdraži. Sportske kape ne nosim, kao ni žive boje, klasičan sam tip. Obuću biram prema prigodi, ali najčešće sam za nešto udobno – otkrila je.

Tako je isfurala vječni klasik koji je uvijek dobro imati u ormaru. Riječ je o maloj crnoj haljini, omiljenom klasiku u ormaru koji jednako dobro funkcionira u dnevnim i večernjim varijantama. Ova modno osviještena djevojka odabrala je model s dolčevitom i kombinirala ga s genijalnim predimenzioniranim sakoom.

Ostatak outfita bio je vrlo jednostavan, no nimalo monoton. Tenisice s potpisom Isabel Marant jedan su od najpopularnijih model već godinama, a odličan su izbor za toplije proljetne dane, a kombinaciju je zaokružila još jednim klasičnim komadom – smeđim šeširom koji je dodao dozu chica.

Što se u Zagrebu nosilo 2013.? U velikoj galeriji donosimo najbolje street style kombinacije:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Gigi Hadid isfurala je trendi novu frizuru za koju kažu da će biti veliki hit ove godine
Kako se predsjednik Milanović stilski mijenjao tijekom godina: Jedna je stvar uvijek ista
Novi brend Meghan Markle već u problemima: Od 'lošeg' imena do lažnih profila koji bi mogli prevariti buduće kupce

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".