Zgodna srpska blogerica zna koji su hit modeli kupaćih kostima za ovu sezonu

Dunja Jović trenutno s najboljom prijateljicom, pjevačicom Sarom Jo, odmara na Majorci
Vidi originalni članak

Na Instagramu je poznatija iza imena @iamfashionbabe, a njen stil zaista obožavamo. Ovih dana većinu vremena provodi u bikiniju, a za oko nam je posebno zapeo model za kojim su već sezonama lude brojne fashionistice. Dunja je isfurala bijeli jednodijelni kostim ukrašen cvjetićima, brenda La Reveche. U punoj cijeni ovi kostimi stoje oko 250 eura, a mogu se nabaviti u online shopu farfetch.com. 

Lijepa blogerica zna da uz preplanuli ten najbolje idu kupaći kostimi u jarkim bojama, pa je za svoj odmor izabrala i jarkoružičasti bikini. 

Osim toga, Dunja je ispozirala i u jednostavnom nude kostimu, pomalo sportskog izgleda koji joj jednako dobro stoji. Izgleda kako ova blogerica voli jednostavnost, a i zna ju dobro nositi. 

Što ponijeti za vikend na moru? 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".