Zgodna Splićanka kaže: 'Ovdje se influenceri međusobno jako malo podržavaju, za razliku od Zagreba'

Stylish influencerica za Divu sasvim iskreno o Insta sceni u Splitu, trendovima i tome kako se istaknuti na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Joj, najteže je opisati sebe, kaže nam Ivana Jeločnik, na Instagramu poznatija kao @iveive_.

- Rekla bih možda jedna obična, jednostavna žena koja voli modu koju si može priuštiti svojim radom, jedna “fashion loverica” i “people loverica”. Modna igračica u kojoj igra glavnu ulogu, a to je biti svoja IVEIVE!! Nikada kopija.

Osjećaš li odgovornost zbog toga što te puno cura prati, posebno mladih? Koju poruku želiš poslati svojim pratiteljima sadržajem koji kreiraš?

Da, naravno, kada te prati toliki broj mladih cura, kojima si na neki način uzor, moraš im pokazati kako bi se trebala nositi jedna žena/djevojka jer odjećom itekako možeš poslati poruku. Žena prvenstveno mora biti dama, donje rublje i slični “outfiti” neka ostanu rezervirani za spavaću sobu i četiri zida. Bar je u mom slučaju tako.

Koliko se dugo spremaš? Tko te fotka?

To dosta ovisi i varira iz dana u dan. Nekada se spremim u pet minuta, kada imam top kombinaciju u glavi, a nekada to traje nekoliko sati. Često nešto mislim da bi nešto super izgledalo, odjenem se, pa ništa ne ide jedno s drugim. Onda zavlada visoki stupanj panike... Tada spremanje traje malo dulje nego inače. Volim se sama šminkati, našminkam se u 10-ak minuta i to mi je najmanji problem. Najviše vremena provedem misleći što, kako i s čim iskombinirati, a to najčešće radim navečer kada sve utihne. A fotkaju me prijateljice, kako koja stigne, samo što slučajne prolaznike ne počnem moliti.

Koji su tvoji savjeti za super fotku na Instagramu?

Moj savjet za dobru fotku je, ako si u fashion moodu kao ja, imati zanimljivu kombinaciju, opuštenu energiju neopterećenu brojem lajkova. Sada nam vrijeme ne ide naruku, super su sunčane fotke jer tada apsolutno ne moraš ništa dirati na slici. Primijetila sam da ljudi vole malo mode i malo starog dijela Splita – i eto ga, čarobni miks najlajkanije fotke.

Što bi savjetovala curama koje žele postati popularne na društvenim mrežama?

Moja mantra je “samo budi svoja, ne kopija nikada” jer biti svoj je najveća moć koju posjedujemo. Nikada nemojte biti ziherašice, igrati na sigurno jer vaš stil je ono sto vas izdvaja! E sad, na vama je hoćete li se malo zaigrati ili utopiti u masi. Ako ste hrabre i spremne riskirati, budite uvjerene da ćete biti primijećene. Ne očekujte ništa preko noći i ne odustajte.

Kako bi ukratko opisala svoj trenutačni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

Svoj bih stil opisala kao affordable chic. Nisam od onih s kojih će vrištati marke. Moj stil se nije bitnije mijenjao tijekom godina jer sam ljubiteljica finih a modernih kombinacija. Kako se moda mijenjala, tako se i moj stil mijenjao, ali samo u krojevima.

Što ćeš nositi ove zime? Daj nam nekoliko komada za koje misliš da će biti glavni?

Nosit će se predimenzionirana odjeća. Široke hlače, odijela, džemperi, kaputi. Štos je i u što udobnijem i opuštenijem kroju koji se kombinira s oversize komadima. I tako ovo proljeće isto!

Znam da ova moda baš ne ide “naruku” muškarcima jer znamo svi da oni vole na nama vidjeti usku odjeću. Kada odjenem baggy hlače, kaže “što si tako smršavila, vise ti rebe”.

Je li za uspjeh na Instagramu važno živjeti u velikom gradu? Koliko je važno povezivanje s drugim influencerima i zašto?

Ne smatram da je važno živjeti u velikom gradu, ako imaš “ono nešto”, naći ćeš svoje mjesto na Instagramu kad-tad. Jedino sto je u većim gradovima veća mogućnost za kupovanje odjeće, ali internet je dostupan svima. Povezivanje s drugim influencerima uopće nije važno, bar ovdje u Splitu jer, evo, imam priliku kazati da se ovdje influenceri jako malo podržavaju, za razliku od Zagreba, gdje se cure drže zajedno, lajkaju i komentiraju jedna drugu. Ovdje, nažalost, to nije tako, ali ima nekoliko dobrih dušica i tu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".