Zgodna PR savjetnica: 'Kad sam prije 10 godina nosila leopard-bundu, vikali su mi - maškare, maškare!'

Goran Čižmešija fotkao je damu koja super spaja nespojivo!
Vidi originalni članak

Zrinka Blažević je PR savjetnica koja rado pozira našem Goranu Čižmešiji, a ovog ju je puta ulovio u još jednoj odličnoj kombinaciji. Zrinka je otkrila da nosi jaknu i torbu iz Manga, vestu i suknju iz Zare te Adidas tenisice. 

Kaže kako se sređuje svaki dan, a leopard uzorak voli od prije, no u posljednje vrijeme sve manje jer je prisutan. PR savjetnica se prisjetila: 

Imam puno takvih stvari, još kad sam bila u Rijeci prije deset godina, imala sam eko bundicu s leopard uzorkom, pa su za mnom vikali «Maškare, maškare!».

Više je ne može nositi jer se "ofucala" od čestog nošenja, a na mjesto leopard uzorka, dolazi zmijski print. Kaže, kad nešto dođe u modu - jednostavno te obuzme! 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".