Zgodna plavuša ukrala pozornost u ružičastoj minici i neobičnim tenisicama o kojima je mišljenje podijeljeno

Nika Bijelić nova je zvijezda naše street style rubrike, a društvu preslatkog psića fotografirao ju je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Nika Bijelić radi kao personal shopper, a u gradu ju je pretprošle godine u otkačenoj proljetnoj kombinaciji fotografirao naš Goran Čižmešija. Upečatljivu ružičastu minicu kombinirala je sa crno-smeđim kožnjakom, a nama su za oko zapele efektne tenisice. Radi se o dizajnerskom modelu koji je postao hit prije nekoliko godina. O njima je mišljenje podijeljeno, no trendseterice ih obožavaju.

- U savršenim okolnostima ne bih kombinirala ove komade, ali sam došla iz Njemačke i imala sam ograničenje od 23 kilograma u koferu pa sam gledala što mi je najosnovnije potrebno u Zagrebu. Pratim trendove zbog posla, ali ni ne možemo ih izbjeći jer ih stalno konzumiramo kroz društvene mreže - rekla je Nika.

Dodala je da, na kraju, sve ovisi o individualnom stilu na koji će netko uklopiti neki trend da bi to na njemu dobro izgledalo i da bi se zadržala osobnost.

- Ne bih nosila ono što ne paše mojoj tjelesnoj konfiguraciji, primjerice hlače jako niskog struka - zaključila je Nika.

Sanja Musić Milanović preferira poslovnu eleganciju: Izdvojili smo njezine posljednje najbolje stajlinge!

FOTO: Igor Šoban/Pixsell Elegantna crna haljina istaknula se detaljem remena u struku koji je naglasio njezinu figuru., a Musić Milanović dozu elegancije dodala je chic frizurom FOTO: Neva Žganec/Pixsell Cnr hlače širokih nogavica kombinirala je uz crvenu bluzu te sako iste boje. FOTO: Ivo Čagalj/Pixsell Sanja Musić Milanović ovaj put je odabrala bluzu i dugu suknju od tvida. Crno-bež bluzu stisnula je u struku s efektnim crnim pletenim pojasom. Kombinaciju je zokružila udobnim i praktičnim mint zelenim balerinkama FOTO: Slavko Midžor/Pixsell Bež odijelo 'razbila' je smeđom bluzom koja je na ovratniku imale detalje volana FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL Sanja Musić Milanović odabrala je efektno ljubičasto odijelo koje je također naglašavalo njezin struk te klasične crne salonke koje je uvijek dobro imati u svom ormaru. Kosu je ostavila raspuštenu, što je beauty izbor s kojim je vidimo često. FOTO: Robert Anić/Pixsell Uz crno odijelo kombinirala je tamnoplavu bluzu s volanima, a stajling dovršila špičastim gležnjačama FOTO: Matija Habljak/Pixsell Na izborima su bili i Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović. Prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović za ovu prigodu odabrala je elegantnu kombinaciju u kojoj je spojila crnu suknju midi dužine sa sivom majicom te sivim kaputom. Stajling je zaokružila crnim čizmama na visoku petu, dok se od modnih dodataka odlučila samo za zlatne naušnice. FOTO: Marko Lukunić/Pixsell Teksturiranu suknju uparila je uz crnu bluzu s V-dekolteom te crnim sakoom. FOTO: Davor Puklavec/Pixsell Crno odijelo sastavljeno od strukiranog sakoa dužeg kroja i finjak hlača na crtu, s blago zvonolikim nogavicama ‘razbila’ je plavom bluzom s volanima te odgovarajućim visećim naušnicama. FOTO: Goran Kovačić/Pixsell Kombinaciju plisirane suknje, crne bluze i sakoa dovršila je balernikama, koje su popularna opcija u poslovnom odijevanju, a sjajno spajaju udobnost i chic izgled FOTO: Marko Prpić/Pixsell Uz klasične hlače šireg kroja, odjenula je bluzu i sako gotovo identične nijanse plave boje. Posebno se istaknula odabirom cipela sa špicastim vrhom, koji se nedavno vratio u modu nakon završetka popularnosti modela s četvrtastim vrhom. FOTO: Robert Anić/Pixsell Pojavila se u chic ljubičastoj, midi haljini koju je uparila uz sivi sako na pruge te na jednostruko kopčanje. Ovaj model sako odlično izgleda kada se nosi uz haljine, ali je i savršena opcija za poslovne hlače te suknje. FOTO: Emica Elvedji/Pixsell Umjesto klasične navy plave, koja je česta u njezinim odjevnim kombinacijama, ovoga puta odabrala je lepršavu košulju u nijansi petrolej plave.

Što se nosilo na prvoj sjednici Sabora? Zastupnice izabrale poslovnu eleganciju, a zastupnici vječnu klasiku
Kostimografkinja Ilaria Ariemme: Za kostime La Bohème koristila sam originalne Dior krojeve iz 50-tih
Kolinda Grabar-Kitarović za sjednicu Sabora bira dizajnersku haljinu koju je nosila i princeza Kate Middleton

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".