Lijepa plavuša u ovom stylingu spremna je za šetnju gradom, ali i plažu!

Kristinu Bogunović fotografirao je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Centrom Zagreba ova je ljepotica prošetala u odličnom ležernom stylingu. Bijele haljine ove sezone doživjele su svoj vrhunac popularnosti, a čim temperature pređu preko 25 stupnjeva, djevojke iz ormara izvlače i pletene torbe koje nikada neće izaći iz mode. 

Nosim naočale Gucci, haljinu Zara, remen Mango, torbu iz Pariza i sandale Valentino. Sredila sam se za ručak s prijateljima. Ljeti često nosim haljine, češće jednobojne nego one s uzorkom. Dužinu i kroj haljine biram prema raspoloženju, a haljine su moj omiljeni odjevni komad, nosim ih i preko zime. Pletenih torbi imam šest, nosim ih već dosta godina, najčešće ljeti. Uz njih obavezno idu i slamnati šeširi koje više nosim na moru nego po gradu. Preko dana radije biram ravnu obuću, a štikle su za večernje izlaske, rekla nam je Kristina.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".