Zgodna plavuša sa špice: "Dalmatinka sam, to je dovoljan razlog da se sredim jer mi smo uvijek sređene"

Goran Čižmešija fotkao je damu u odličnoj proljetnoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Antonia Tomaš voditeljica je knjigovodstva i demonstratorica na fakultetu, a u centru grada ulovio ju je naš Goran Čižmešija u kombinaciji koja može biti odlična inspiracija za proljetne dane. 

Odabrala je sako i majicu iz Zare, hlače iz butika Jolie's i torbu Dolce & Gabbana, a Čižmešiji je otkrila:

Dalmatinka sam, to je dovoljan razlog da se sredim jer mi smo uvijek sređene. Sunce me izmamilo van i odluka je pala na ovu kombinaciju.

Dodala je da voli nositi široke hlače jer je visoka pa joj odgovaraju. Obožavateljica je i uzoraka, a sasvim se slučajno dogodilo da je isfurala kombinaciju bez ijednog printa. 

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".