Zgodna plavuša pokazala je da ove omražene čizme očito baš nikad neće izaći iz mode

Uz kaput boje devine dlake izgledaju izvrsno!
Vidi originalni članak

Oko Uggsica se već godinama vode polemike - s jedne strane, tu su cure (ali i poneki frajer!) koje ih jednostavno obožavaju i kažu kako je to nešto najtoplije što su ikad obuli. No, s druge strane, tu je dobar dio ljudi koji tvrdi kako ih baš nikad ne bi nosio! 

No, ljepotica sa špice potvrdila je da su one i dalje jako popularne, a očito i idealan odabir za ove minuse. Ona se odlučila za klasičan model u smeđoj boji kakav i najčešće viđamo, a moramo priznati da ih je baš dobro iskombinirala! 

Savršeno su se uklopile uz klasik koji se mora naći u svakom ormaru - kaput boje devine dlake, a šal zmijskog uzorka odlično je razbio monotoniju! Ipak, naš favorit među detaljima su rukavice sa zakovicama koje su dale dozu rokerskog štiha! 

Članak je originalno objavljen 12. siječnja 2019. godine.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".