Zgodna novinarka u elegantnom stajlingu kakvog ne viđamo često: 'Kombinacije biram prema raspoloženju'

Rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u jednom ljetnom izdanju, u kojem je glavnu riječ vodila elegancija i izbor boja.
Vidi originalni članak

Cvita Bilić novinarka je i voditeljican na Z1 Televiziji te jedan od akterica naših modnih priča sa zagrebačkih ulica čije kombinacije ne prolaze nezapaženo. Rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u jednom ljetnom izdanju, u kojem je glavnu riječ vodila elegancija i izbor boja.

- Kombinacije biram prema raspoloženju, ali općenito volim ženstvene stvari. Volim kombinirati različite uzorke međusobno, kao i žarke boje, jedino se još nisam okušala u nošenju životinjskih uzoraka. Za sad nosim samo cvjetne, prugice i točkice. Sportski stil nosim samo za po doma i u kvartu, a za grad i posao je uvijek elegancija. Volim nositi pokrivala za glavu, prije sam često nosila marame, a šeširi su mi istodobno praktični kao zaštita od sunca, tako da ih više nosim u proljeće i ljeto - otkrila je za Divu.

Odabrala je raskošnu suknju koja se ističe svojim voluminoznim krojem i cvjetnim dezenom, a izgleda jako elegantno kad se kombinira s topom čipkastih detalja i sandalama s potpeticom. Stajlingu je dodala i efektan šešir ljubičaste boje te okruglu torbicu zelene boje sa chic detaljom marame.

Glumica Ankica Dobrić prošetala u savršenom ljetnom outfitu: 'Bilo mi je nezamislivo nositi nešto šareno'
Sandale na visoku petu vječni su modni klasik za sve elegantne prilike
Kombinacija svilene suknje i kratke bluze pristaje joj kao salivena: 'Najviše volim crno – bijele kombinacije'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".