Zgodna Nikolina Lacković nosi torbu u koju se isplati uložiti više nego u dionice!

Centrom je prošetala u društvu supruga Blaženka i kćeri Ika Marie
Vidi originalni članak

Stil Nikoline Lacković nerijetko nam zapne za oko: njezin je ormar prepun trendi i dizajnerskih krpica, a svakoj odjevnoj kombinaciji da vlastiti pečat pa se je lako može svrstati i na listu najbolje odjevenih Hrvatica.

Sunčani je vikend iskoristila za šetnju gradom u društvu supruga Blaženka Lackovića i kćeri Ika Marie. Osvojila nas je kombinacijom mini suknje, predimenzionirane traper jakne i kaubojki, a ono što je svakom modnom "znalcu" zapelo za oko, definitivno je njezina torba. Radi se o Hermes torbi, čije se vrijednost vintage inačica procjenjuje i na nekoliko desetaka tisuća kuna pa mnogi smatraju da je vrijednije uložiti u njih, nego u dionice.

Odlično nam je kako je i Blaženko isfurao hlače u sličnoj nijansi pa su bili pravi matchy matchy par. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".