Zgodna mama sa zagrebačke špice nosi dizajnersku torbu koja se nalazi na listi želja brojnih trendseterica

Lijepa je brineta isfurala kaput boje devine dlake i Louis Vuitton torbu koja nikad ne izlazi mode
Vidi originalni članak

Sunčana subota izmamila je brojne građane u zagrebački centar, a među njima je bila i prekrasna brineta čiji nam je styling odmah zapeo za oko. Zgodna je mama odabrala kaput boje devine dlake koji je vječni klasik u ormaru i koji baš nikad ne izlazi iz mode.

Model na vezanje kombinirala je s crnim hlačama i crnim džemperom, a look zaokružila odličnim detaljima - čizmama sa zlatnim detaljima i torbicom koja se nalazi na listama želja brojnih trendseterica. Riječ je o mini Louis Vuitton torbi koja je pravi klasik u svakom ormaru, a odlično "odgovara" na trend logomanije koja nas prati posljednjih nekoliko sezona. 

U galeriji pogledajte najpopularnija street style izdanja sa zagrebačke špice:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".