Zgodna mama sa Straduna nosi dizajnersku torbu koju trendseterice obožavaju

Gucci model kombinirala je s Louis Vuitton balerinkama
Vidi originalni članak

Torbica oko struka jedan je od najvećih "povratničkih" hitova ove sezone, a tome je uvelike pridonio i Gucci za čijom su Marmont torbicom oko struka trendseterice poludjele, bez obzira na vrtoglav visok iznos koji je za nju potrebno izdvojiti. 

Naime, cijena ove torbice kreće se od tisuću dolara na više, no to nije spriječilo fashionistice da je dodaju u svoju kolekciju. Odličan model izabrala je prezgodna mama sa Straduna. Odlučila se za baršunasti model, a kombinirala ga je sa šljokičastom haljinom i crnim Louis Vuitton balerinkama. Sve je zaokružila crvenim ružem i turbanom oko glave, dok je ostatak kose svezala u pletenicu, omiljenu ljetnu frizuru. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".