Zgodna mama sa špice u mini haljini i gležnjačama svima je održala lekciju iz stila!

Ovo je jedna od najpopularnijih proljetno-ljetnih kombinacija
Vidi originalni članak

Gležnjače na ljeto? Da, može! Paisley uzorak iz godine u godinu čim stigne lijepo vrijeme, ponovno zasjedne na tron najpopularnijih uzoraka, uz bok prugicama, točkicama i, naravno, cvijeću. Ova ljepotica nosi ga na haljini koju je uparila s gležnjačama iz Stradivariusa. Taj model čizmica vrlo je praktičan jer se može nositi u stvarno svim kombinacijama, a pošto ovog ljeta, više no ikada, djevojke obožavaju kombinaciju haljine i gležnjača, predlažemo da nabavite barem jedne. 

Šeširić na glavi dao je još malo boho štiha cijelom stylingu, a uz nanizane narukvice, okrugle sunčane naočale i veliku torbu, ova kombinacija zaslužila je same pohvale. Zgodna mama pokazala je vitke noge u mini haljini kroja koji stoji gotovo svima, a savršen je jer je prozračan i tako odličan odabir za ljetne dane. 

Stilistica i blogerica Barbara Repe ispričala nam je što ove godine obavezno moramo imati u ormaru:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".