Zgodna mama pokazala savršenu jesensku kombinaciju koju lako možete kopirati

Naš Goran Čižmešija u Parizu je fotkao damu koja zna kako kombinirati ljetne i zimske komade
Vidi originalni članak

Obožavamo ovo prijelazno razdoblje jer možemo nositi omiljene komade iz ljetne i zimske garderobe koji zajedno izgledaju jednostavno genijalno! A kako ih spojiti na dobar način zna Hedvig Sagfjord Opshaug, norveška modna blogerica s londonskom adresom koju je fotografirao naš Goran Čižmešija.

Nju na Instagramu prati više od 92 tisuće ljudi, a svakodnevno ih oduševljava fotografijama iz svakodnevnog života, na kojima joj društvo najčešće pravi kći. Hedvig je lepršavu haljinu s uzorkom kombinirala uz sock boots i traper jaknu, a sve je zaokružila izvrsnom pismom torbicom i efektnim naočalama. Ma, stvarno za čistu modnu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".