Zgodna i stylish ekonomistica: Obožava torbe, moda je smiruje, a zna kako spojiti dizajnersko i high street

U našoj rubrici "Look of the day" upoznali smo divnu Maju Drvodelić čijim se stilom možete inspirirati ovog proljeća!
Vidi originalni članak

Maja Drvodelić ima 28 godina i ekonomistica je koja radi u bankarskom sektoru - njezine odjevne kombinacije jednostavno obožavamo i odlična je inspiracija u danima kad ne znamo što odjenuti!

Jednako joj dobro stoje haljine u kombinaciji s čizmama, kao i traperice s glomaznim tenisicama. Popričali smo s Majom koja nam je otkrila detalje svog super stila. Kaže da su moda i ljepota njezin hobi te predstavljaju važan dio života, još i prije dolaska društvenih mreža kad outfite nije mogla dijeliti s internetskom publikom:

Uz stresan posao koji radim, moda i razmišljanje o odjevnim kombinacijama nešto je što me smiruje i jako usrećuje!

U slobodno vrijeme voli se družiti sa svojim frendicama, listati modne magazine, putovati i, naravno, "skrolati" društvenim mrežama u potrazi za novom inspiracijom. 

Svoj je stil definirala kao klasičan, istovremeno chic te jako živopisan, a otkrila je:

Uživam u shoppingu! Komade iz Maria storea, Nicolas concept storea i Magalija najčešće kombiniram s modnim dodacima iz Zare, Manga i s Asosa, a upravo to smatram idealnom kombinacijom!

U ormaru su joj omiljene njezine torbe - u ormaru ih ima preko 20, a od milja ih zove "bebicama". Kaže da ih pomno bira uz svaku kombinaciju, no kad bi morala odabrati samo jednu, onda bi to bila ona s dizajnerskim potpisom Saint Laurenta. 

Omiljena odjevna kombinacija i outfit "to go" su jojj traperice u kombinaciji s popularnim Balenciaga tenisicama i jednostavnim sakoom, a sve uvijek zaokruži s nekim komadom nakita. 

Ovog proljeća će nositi pastelne boje, glomazne tenisice i traperice visokog struka te, naravno, različite uzorke bez kojih je topla sezona jednostavno nezamisliva! 

Inspiracija su joj stylish Hrvatice:

Kad vidim sređene cure na zagrebačkim ulicama, svaki se put iznova oduševim i iznenadim, bez obzira na to koji stil nose, odlične su!

Osim na gradskim ulicama, modne uzore traži i na društvenim mrežama, a najviše je inspiriraju mlade cure koje su "svoje", bez obzira na trendove i modna pravila. 

Maju smo pitali i postoji li komad koji nikad ne bi odjenula... Kaže "nikad ne reci nikad", no ipak navodi da se u njezin stil nikako ne bi uklopili lanci ili bilo što što definira neki heavy look. Maja je zaključila:

Smatram da je smisao mode da je istražujemo i sami se mijenjamo, izlazimo iz svoje zone komfora, igramo se bojama i kombiniramo stare i nove trendove.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".