Zgodna ekonomistica prošetala u jako stajliš outfitu: 'Čizme nosim i preko ljeta, a kaubojke baš skupljam, imam ih puno'

Goran Čižmešija na zagrebačkoj špici fotografirao je damu koja je pokazala odličan stajling za hladnije ljetne dane
Vidi originalni članak

Volimo spajanje komada za koje mnogi kažu da su nespojivi, a baš jedan takav otufit zagrebačim ulicama prošetala je nova akterica naše modne rubrike. Njezina je kombinacija idealna za hladnije ljetne dane, a pokazala je da zna kako kombinirati klasike poput kožne jakne s trendi komadima poput kaubojskih čizama.

Zgodnu ekonomisitcu Antoniu Vujković u super stajliš outfitu uhvatio je naš Goran Čižmešija, a ona mu je rado ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

- Ovu kombinaciju sam odabrala zbog promjenjivih temperatura, a kako je padala kiša, obula sam čizme. Jakna je tu ako opet padne kiša. Volim sve boje i uzorke, ali danas sam se odlučila za ne-boje. Čizme nosim i preko ljeta, a kaubojke baš skupljam, imam ih puno - rekla nam je simpatična djevojka.

Antonia je odabrala bijelu svilenu suknju i spojila je s crnom kožnom jaknom, modelom koji je super odmak od klasičnih kožnih jakni. Stajling je upotpunila crnom majciom i crnom Dior saddle bag torbom, a točka na "i" bile su genijalne čizme. Riječ je o modelu kojeg trendseterice obožavaju zadnjih nekoliko sezona, a osim sa suknjama, odlično izgledaju i kad se nose s trapericama ili lepršavim haljinama.

Antoniu smo zadnji put uhvatili na zagrebačkim ulicama prije četiri godine kada je bila u društvu prijateljica te slavila svoj rođendan, a i tada nas je oduševila u odličnoj kombinaciji u kojoj glavnu riječ vode detalji i cool bluza. 

Krema koja ima mnogo obožavateljica: Hidratizira, božanstveno miriši i pravi je hit u beauty svijetu
Nova frizura Emme Watson inspirirana je 90-ima, a savršeno daje volumen onima koji imaju tanku kosu
Barbie groznica okupirala je beauty svijet, a mi vam donosimo 5 najboljih ruževa u neodoljivoj ružičastoj nijansi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".