Zgodna doktorica u bijeloj slip suknji i prugastom topu: 'Željela sam da bude nešto lijepo stilizirano, a udobno'

U street style rubrici često su nam gostovali doktori medicine koji preferiraju minimalizam u odijevanju, no ova dama voli baš suprotno, boje i uzorke!
Vidi originalni članak

Doktori medicine su često bili gosti naše street style rubrike, a mnogo puta smo od njih imali prilike čuti da vole minimalizam. Međutim, doktorica koju je fotografirao naš Goran Čižmešija preferira totalno drugačiju modnu filozofiju i svojim je outfitom pravo osvježenje na zagrebačkoj špici. Julija Ljujić odabrala je slip suknju i spojila ju s prugicama, a stajling upotpunila efektnim cipelama. 

- Ovu kombinaciju sam odabrala za šetnju Zagrebom, a dolazim iz Beograda. Željela sam da bude nešto lijepo stilizirano, a istodobno udobno. Crno-bijelo je uvijek dobra opcija, a tenisice su zato da mogu puno hodati, a i uz njih se postigne urbani dojam - ispričala nam je Julija.

Julijinim se stajlingom mogu inspirirati svi ljubitelji crno-bijelih kombinacija, kao i efektnih satenskih komada. Pozornost krade efektan top s prugicama koji, u kombinaciji sa spuštenom suknjom, dolazi u prvi plan. Spoj suknje i kratkog topa Juliji pristaje kao saliven, a zahvaljujući igri krojeva i efektnih detalja, ovaj outfit ne djeluje nimalo monotono.

Outfitu je dodala predimenzionirani crni sako, klasik koji svoje mjesto treba pronaći u svakom ormaru, a crno-bijelu kombinaciju zaokružila je torbicom u crnoj nijansi. 

Stiže nam vrijeme kožnih jakni; izdvojili smo najbolje komade iz omiljenog dućana!

FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 79,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 49,95 EUR FOTO: Zara 29,95 EUR

Završio je Tjedan mode u New Yorku, a evo što su poznati nosili za ovaj događaj
Evo kako se riješiti suhe kože na nogama, prema savjetima stručnjaka
5 načina kako nositi najveći ovogodišnji jesenski trend - metalik srebrnu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".