Zgodna doktorica nosi najveće trendove proljetne sezone: 'Odabrala sam roza temu jer mi je to omiljena boja'

Gradom je prošetala u kombinaciji sastavljenoj od neutralnih tonova i proljetnih trendova
Vidi originalni članak

Ako vam nedostaje inspiracije za poljetne dane, modnu ideju možete prepisati od lijepe doktorice koja nas je oduševila u odličnom izdanju u kojem je kombinirala klasiku i trendove. Goran Čižmešija fotografirao je Ivanu Čolak koja nas je osvojila kombinacijom sastavljenoj od pasetlnih nijansi i dobrog, starog odijela.

- Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam sa svojih devet prijateljica došla iz Vukovara u Zagreb proslaviti moju djevojačku večer. Odabrale smo roza temu jer mi je to omiljena boja, pa će i sve moje prijateljice biti u toj boji, čak i one koje inače ne nose tu boju - ispričala nam je simpatična doktorica medicine.

Ivana je odabrala predimenzionirano odijelo, vječni klasik u garderobi koji u prijelaznoj sezoni dođe u prvi plan pa ga rado kombiniramo u svakodnevnim, ali i outfitima za posebne prigode. Njezin je izbor bio onaj u neutralnoj, ružičastoj nijansi pa se odlično nadopunio s komadima u bijeloj boji. 

Stajlingu je dodala bijele tenisice, a efektan odabir detalja dodatno je osvježio cijeli stajling. Izabrala je crne naočale i mini bijelu torbicu koja je super dodatak kolekciji jer paše na sve! 

Cipele na ravnu petu koje će zaokružiti svaki outfit i dodati vam dozu chica:

FOTO: Zara Ukrašene špagerice 29,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke sa životinjskim uzorkom 49,95 EUR FOTO: Zara Kombinirane espadrile na vezanje 29,95 EUR FOTO: Zara Ukrašene špagerice 29,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke od brušene kože s kopčom 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke 39,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke 39,95 EUR FOTO: Zara Ravne cipele s otvorenom petom 17,99 EUR FOTO: Zara Ravne cipele otvorene pete od rafije 29,95 EUR FOTO: Zara Kožne balerinke s otvorenom petom i volanima 35,95 EUR FOTO: Zara Metalizirane mekane kožne mokasinke s kopčom 45,95 EUR FOTO: Zara Mokasinke s kićankama 29,95 EUR FOTO: Zara Ravne cipele s otvorenom petom i ukrasom 35,95 EUR FOTO: Zara Kožne mokasinke s otvorenom petom 35,95 EUR FOTO: Zara Traper špagerice 29,95 EUR

Poduzetnica u super haljini: 'Pratim trendove, a od uzoraka najviše volim neke koji podsjećaju na arhitektonski stil'
Cipele na ravnu petu koje će zaokružiti svaki outfit i dodati vam dozu chica
Ova ljetna haljina viralni je hit na TikToku, a dostupna je i u Hrvatskoj po pristupačnoj cijeni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".