Zgodna djevojka s Cvjetnog trga izvrsno je isfurala najpopularniju Zarinu kožnu minicu

U trendi komadima od glave do pete zgodna Doris nije mogla proći nezamijećeno
Vidi originalni članak

Morali ste već negdje vidjeti Zarinu kožnu suknjicu s plisiranim donjim dijelom i remenčićem oko struka, a ako već niste, marketing stručnjakinja, Doris Boras Vukšić, ne može biti boljim modelom za njezino predstavljanje. 

Crnu mini kožnu suknjicu lijepa Doris odlično je iskombinirala s laganim crnim džemperom i maslinasto zelenom jaknicom brušene kože. Preslatkom outfitu dodala je dašak punka popularnim čizmama na vezanje sličnima kultnim 'martensicama', a cijelu kombinaciju zaokružila je malom crnom torbicom s nitnama. 

Čizmice na vezanje poput ovih omiljena su zimska obuća brojnih trendseterica, a odlično se kombiniraju s haljinicama i suknjama svih modela dajući im nešto opasniji look. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".