Zgodna dama u pomaknutoj klasici: 'Poslovni dress code dozvoljava sve što nije pretjerano niti provokativno'

Modno osviještena pravnica nije prošla nezamijećeno ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije
Vidi originalni članak

Postoje neki klasici u garderobi kojima se vraćamo iz sezone u sezonu, a zgodna i stajliš dama sa špice u svojoj su kombinaciji pokazala je zašto ih je dobro imati u ormaru. Ruvi Jusufi pravica je koja odličan stil ima u malom prstu, a u outfitu koji kombinira klasiku i trendove rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji.

– Ovu kombinaciju sam odabrala jer sam imala sastanak. Moj privatni stil je više casual nego što je ovaj poslovni. Poslovni dress code dozvoljava sve što nije pretjerano niti provokativno. Prugice i karirano prolaze, leopard baš nije primjeren. Većinom sam u ravnoj obući, ali ponekad obujem i visoke pete – otkrila nam je simpatična pravnica.

Njena kombinacija crnog oversized sakoa, elegantne bijele košulje s detaljem čipke i sive pencil suknje idealan je spoj klasične elegancije i modernih modnih trendova. Uz ovu kombinaciju nosi crni remen koji definira struk i dodaje dozu sofisticiranosti.

Crne čizme na petu i minimalistička crna torba savršeno se nadovezuju na cijeli outfit, čineći ga kompletnim i prilagođenim urbanom stilu života, a tu su i sunčane naočale u aviator stilu daju dodatni touch cool faktora.

U galeriji pogledajte što se još ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Bez identiteta, uvijek odjevene po posljednjoj modi: Kako lutke 'proživljavaju' modne promjene
Na jedno mjesto izdvojili smo 20 najboljih seruma i krema s retinolom za glatku i čvršću kožu
Iza Lunai Studija stoji Božica Žerjav koja svoje umjetničke snove pretače u unikatne šalice za svakodnevnu čaroliju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".