Zgodna dama sa splitske Rive nosi pripijenu bijelu haljinu i najpopularnije tenisice sezone

Što vam treba za dobar casual outfit? Iskopirajte ovu djevojku
Vidi originalni članak

Basic komadi uvijek su dobra ideja. Pa tako i ova midi haljina u bijeloj boji. Više nego bilo kojeg ljeta do sada, bijela je ove godine baš popularna, a djevojke je nose na svim komadima, od glave do pete. Zgodna brineta Rivom je prošetala u jako cool kombinaciji s kojom nema greške. Ovakve su super i za one dane kad ne znate što odjenuti. Glomazne tenisice sa šljokičastim vezicama odlično izgledaju u ovoj jednostavnoj kombinaciji. 

Oko ovakvog modela tenisica već neko vrijeme vode se modne borbe, no one su uspjele isplivati na tron svih tendova. Djevojke ih nose u svim kombinacijama, a nama je najdraže na haljinicu, pogotovo ako je potpuno nespojiva s tenisicama. 

A što naše kumice s Dolca, Ana i Zlata misle o glomaznim tenisicama i drugim popularnim trendovima, pogledajte u videu: 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".