Zgodna dama najavila veliki jesenski trend, a znamo gdje ga možete kupiti!

Odlična je vijest što se nalazi na sniženju!
Vidi originalni članak

Za jesen je karakteristično spajanje ljetnih i zimskih komada, a ova dama na Cvjetnom trgu nam je pokazala kako to može dobro funkcionirati. Ona je spojila midi čipkastu suknju sa statement džemperom kojeg krase volani na rukavima, ali i upečatljive boje. Kako bi odjevna kombinacija bila praktična za obavljanje svakodnevnih obveza, obula je tenisice na petu, konkretno model Isabel Marant Bobby. 

Džemper kakav nosi zgodna trendseterica pronašli smo u Mangu, a odlično je što se trenutačno nalazi na sniženju. Naime, snižen je čak 50% pa ga možete kupiti za 149 kuna i biti sigurne kako ćete imati savršen komad za jesensko i zimsko razdoblje.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".