Zgodna crnka svoj stil opisuje kao spoj klasike i street stylea, a često voli ranije isplanirati svaki outfit

Antonia Lukić nova je zvijezda naše rubrike Insta Style za koju je ispričala da je ljeto najviše inspirira pa je sezona pred nama njezino doba
Vidi originalni članak

Kako bi se predstavila u nekoliko rečenica?

– Zvuči kao jednostavno pitanje, ali uvijek mi je teško predstaviti samu sebe i često u tom trenutku doživim break. No, ukratko, za sebe bih rekla da sam dosta jednostavna osoba koja si voli sve zakomplicirati. Završila sam studij novinarstva i komunikacije. Moda i putovanja su mi strast, a obožavam ispijati kave s prijateljicama, druženja, fotografiju i pročitati dobru knjigu.

Što ti Instagram znači, voliš li stylinge dijeliti s pratiteljima?

– U trenutku kad sam napravila Instagram nisam ni slutila da će jednog dana biti moj “style diary” na kojem ću pokazivati svoju kreativnost, smisao za lijepo i možda biti inspiracija drugima. Cijela moja Instagram priča dogodila se spontano s puno ljubavi prema modi i fotografiji tako da sam svakodnevno dijelila svoje outfite i s vremenom sam dobila podršku i dobru reakciju cura koje me prate. Uživam dijeliti stylinge i to me ispunjava jer razvijam svakodnevno svoju kreativnost.

Koliko se dugo spremaš? Imaš li unaprijed zacrtanu kombinaciju ili je biraš spontano?

– Svatko tko me dobro poznaje rekao bi da je kod mene sve laganini, konstantno se vrtim u krug te je to kod mene duži proces jer sam osoba koja uvijek nekamo kasni. Uglavnom su sve moje kombinacije spontane, ali opet to ovisi o danu i prigodi jer ima dana kad večer prije isplaniram outfit kako se ne bih dovela u situaciju da pola sata stojim pred ormarom i razbijam glavu.

Kako bi opisala svoj trenutačni stil? Koliko se on mijenjao unatrag pet godina?

– Kad se vratim u prošlost, stvarno mogu reći da je moj stil bio šarolik i da je tu bilo svega. Kad pogledamo sadašnjost, svakako mogu reći da mi se stil unaprijedio i poboljšao. U zadnjih dvije godine jako volim u cjelokupnom outfitu naglasiti accessories, torbice i obuću (najviše tenisice). Za sebe bih rekla da sam miks street stylea i klasike. Volim pratiti modne trendove i kombinirati ih s basic komadima.

Što ćeš nositi ovoga ljeta? Daj nam nekoliko komada za koje misliš da će biti glavni.

– Obožavam ljeto, to je godišnje doba koje me najviše inspirira. Moj ormar ovog ljeta zasigurno će biti pun jarkih boja i moje omiljene ljetne boje – bijele. Definitivno, midi i maksi modeli haljina su must have komadi od kojih ne odustajem ni ove sezone. Smatram da haljina ženu čini posebnom. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".