Zgodna brineta zna kako nositi natikače koje su hit već sezonama, no ne vole ih svi

Odabrala je natikače inspirirane popularnim Birkenstock modelom koje odavno nisu rezervirane isključivo za plažu
Vidi originalni članak

Prije nekoliko sezona, Birkenstock natikače postale su sastavni dio naših svakodnevnih ljetnih kombinacija. Prvo su bile rezervirane samo za plažu, ali su se brzo preselile i u uličnu modu, a mnogi high street brendovi u novim su kolekcijama ponudili svoje verzije kultnih (i preudobnih) natikača. 

Takve je natikače odabrala i atraktivna brineta sa zagrebačkog Cvjetnog trga koja je gradom prošetala u lepršavom prugastoj haljini s volanima, omiljenim ljetnim detaljem. Odabrala je bež model, a look je zaokružila odličnim cekerom koji, kao i natikače, više nije rezerviran samo za more, plažu i godišnji odmor, već izvrsno izgleda u svakodnevnim outfitima za šetnju gradom. Look je zaokružila predimenzioniranim sunčanim naočalama i scrunchijem, modnim dodatkom koji se prije nekoliko mjeseci "vratio" u našu kosu, a odlično izgleda i kao detalj na ruci. 

U galeriji provjerite što se ovih dana još nosi na zagrebačkoj špici:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Zanosna plavuša nosi omražene hlače, no stvarno joj pristaju fantastično!
Atraktivna Iva Šarić u omraženim trapericama kakve smo nosili početkom 2000., no stoje joj izvrsno!
Omražene tenisice poput njezinih fashionistice i dalje obožavaju, a ona ih super nosi!
Brineta u crnom od glave do pete pokazala je da fashionistice i dalje obožavaju omražene tenisice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".