Zgodna brineta ukrala pozornost u kombinaciji koju ćete odmah poželjeti kopirati!

Crno od glave do pete osvježila je bojom vina, a to je baš uvijek dobra ideja
Vidi originalni članak

Kad je prezgodna brineta prošla zagrebačkim Cvjetnim trgom, čini nam se da su svi pogledi bili usmjereni baš u nju! Riječ je o studentici novinarstva i influencerici Anđeli Rončević, čije objave na Instagramu i ##otd postove jednsotavno obožavamo.

Traper suknju kombinirala je s basic majicom i kožnom jaknom, a look zaokružila sock boots koje trendseterice vole još od prošle sezone, a u ovoj boji izgledaju baš, baš dobro. Sve je nadopunila zlatnim naušnicama i naočalama neobičnih okvira. 

I njezina je divna frendica pokazala da je prava majstorica u spajanju klasike i trendi komada - kožne hlače kombinirala je s bijelom košuljom, a prave zvijezde odjevne kombinacije bili su karirani kaput i narančasta Furla torba koja je cijeli look savršeno osvježila.

 

Ponovno smo posjetili naše omiljene kumice s Dolca, a ovaj put razgovarali smo o Danu žena. Kako je ženama bilo nekada, a kako je danas? Evo što su nam rekle! 😉  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".