Zgodna brineta u svoju je kombinaciju uklopila sve trendove koje ove sezone obožavamo

Od klasičnih do trendovskih komada, ona je sve odlično spojila u svojoj odjevnoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Ne dogodi se često da netko u jednoj kombinaciji uspješno spoji sezonske trendove no zgodnoj brineti sa špice to je definitivno pošlo za rukom. Prije svega, za oko nam je zapeo njezin teddy kaputić kojim je još jednom potvrdila da su modeli u bijeloj boji veliki hit ove zime. 

Ispod njega se nazirao karirani sako, must have u svakom ormaru jer je nosiv u gotovo svim godišnjim dobima, a kombinirala ga je s crnom dolčevitom i skinny trapericama koje su fashionisticama i dalje omiljene, bez obzira na popularnost "vrećastih" modela. Look je upotpunila robusnim čizmama s kojima jednostavno nema zime, a točka na "i" zbog kojih nije mogla proći nezamijećeno bile su odlične naočale kao i šešir koji savršeno izgleda uz lagane valove u kosi. Za čistu peticu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".