Zgodna brineta u jednostavnoj haljinici pokazala fantastičnu liniju

Svi pogledi bili su usmjereni baš prema njoj
Vidi originalni članak

Da su ponekad najjednostavnije kombinacije i najbolje, pokazala je atraktivna brineta iz Bogovićeve ulice koja je za topao ljetni dan odabrala odličnu haljinu.

Radi se o crno-bijelom modelu na preklop koji je idealan za poslovne prilike, a kasnije se, uz dobar odabir modnih dodataka, može prenamijeniti i u haljinu za večernji izlazak ili druženje poslije posla. Ova djevojka prava je majstorica u spajanju formalnih i ležernih komada pa je haljinu nadopunila ružičastim sandalama koje su odlično osvježile akromatsku kombinaciju. Moramo primijetiti kako je ova haljina naglasila njezinu odličnu figuru, a vjerujemo kako su svi pogledi u gradu bili usmjereni baš prema njoj!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".