Zgodna brineta u crnom od glave do pete nosi cipele koje dugo nismo vidjeli

Ovaj upečatljiv model dizajnerice Stelle McCartney ne vole baš sve fashionistice
Vidi originalni članak

Crni kombinezon s glomaznim remenom oko struka, ovoj ljepotici sa zagrebačke špice stoji kao saliven, a uparila ga je s Elyse modelom oxfordica s potpisom Stelle McCartney. Sličan model možete nabaviti u online shopu net-a-porter.com, a stoje 630 eura.

Još je jedan dizajnerski komad ova djevojka ukomponirala u svoj jednostavan, ali upečatljiv styling - Louis Vuttion torbicu retro izgleda. U pratnji je dame čiji romantični styling nam je isto zapeo za oko. Visoke potpetice u paru s trapezicama izgledaju odlično, a ovaj model traperica i ove jeseni je vrlo popularan. Točkasta bluza zavezana u struku i boho šešir na glavi, odličan su detalj! 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".