Zgodna brineta sa špice nosi najpopularniji model natikača; imate li ih u ormaru?

Prati nas već nekoliko sezona, a i ovog proljeća pronašli smo ih u ponudi high street dućana
Vidi originalni članak

Da spajanje uzoraka nikad nije izgledalo bolje, dokazala je divna brineta sa zagrebačke špice koja je zablistala u pravoj proljetnoj odjevnoj kombinaciji. Iris Petrač, vlasnica beauty dućana Kedma, bluzu boho prizvuka kombinirala je s cool bijelim hlačama i torbom otkačenog uzorka, a look je zaokružila trendi detaljima - sunčane naočale poput njezinih odmah smo poželjeli i u vlastitoj kolekciji, a natikače koje nosi i ove sezone imaju titulu najpopularnijih. 

Riječ je o popularnim Hermes natikačama kojima su se inspirirali brojni high street brendovi, a najveća je potražnja bila za modelom iz Zare. I ovog proljeća natikače su našle svoje mjesto u kolekciji, a prodaju se po cijeni od 199 kn te su dostupne u smeđoj boji. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".