Zgodna brineta s Cvjetnog prošetala je u upečatljivim lateks tajicama i s trendi torbicom

Njen styling nije mogao proći nezamijećeno, a detalji su odlični!
Vidi originalni članak

Stigla je promjena vremenskih prilika, a mi mislimo da najbolji način za borbu protiv i kiše i oblaka - odjećom u boji. Ova dama vam može poslužiti kao inspiracija. Zagrebačkom je špicom prošetala u odličnom stylingu u koje  glavu riječ vodi nježno ljubičasta nijansa. Njen dugi kaput u ovoj boji odličan je komad za jesen, ali i zimum. Uparila ga je s upečatljvim lateks tajicama preko kojih je navukla čizme do koljena, komad bez kojeg nema dobre jesenske kombinacije. 

Za oko nam je zapela i trendi torbica za kojom već sezonama luduju brojne fashionistice. Skupocjena Gucci Dionysus s ružičastim detaljima odlično se uklopila u ovaj styling. 

Pogledajte kako je bilo na prvom panelu u sklopu našeg projekta Diva godine: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".