Zgodna brineta nosi najtraženije čizme sezone, a s njima je uparila i torbicu

Ovo je definitivno najpopularniji uzorak ove sezone, a nosi se na svemu
Vidi originalni članak

Ljepotica je spremno pozirala na zagrebačkoj špici u cool izdanju. Nosi čizme do koljena, koje su ove godine preplavile dućane, a s obzirom na to da su u zmijskom izdanju u sekundi postaju najtrendi komad koji možete imati. Ova je brineta svoje uparila s torbicom identičnog uzorka. Retro naočale na glavi odličan su detalj, a uz par jednostavnih komada - poput t-shirta s natpisom i klasičnog balonera, ova kombinacija postaje super za dnevna izdanja, ali i posao. 

Super stvar kod upečatljivih komada poput njene torbice i čizma je to što ostatak stylinga zaista može biti posve običan, ali uz ova dva detalja postaje - top! Pa tako za večernje izdanje predlažemo neku cool malu crnu haljinu uz ova dva detalja ili traperice uz crni sako ispod kojeg viri čipkasti topić.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".