Zgodna brineta nosi cipele od gotovo 4400 kuna, no o njima vlada podijeljeno mišljenje

Gucci mokasine volite ili ne, a ona je isfurala model u boji fuksije
Vidi originalni članak

Oko Gucci mokasina vode se vječne polemike - ili ih volite ili ne. Bez obzira na to kojoj skupini pripadate, morate priznati kako su apsolutno zavladale street styleom. 

Teško ih je ne primijetiti, osobito kad dolaze u boju fuksije, kakve je isfurala ova zgodna brineta sa zagrebačke špice. Kombinirala ih je uz žutu suknju i bijeli sako, a sve zaokružila dizajnerskom Saint Laurent torbom, koja se nalazi na listi želja brojnih trendseterica. Cipele slične njezinima pronašli smo na Guccijevom web shopu, gdje se prodaju za više od četiri tisuće kuna, no ni vrtoglavo visok iznos nije spriječio trendseterice, ali i ponekog trendsetera, da ih dodaju u vlastiti ormar. 

I njezina nam je torba zapela za oko, a radi se o modelu Sac de Jour, koji se na Farfetchu prodaje za više od 16 tisuća kuna. No, radi se o klasici koja se nosi godinama pa se može proglastiti dobrim "ulaganjem".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".