Zgodan poslovnjak tip-top je od glave do pete: 'Danas sam odabrao malo hrabriju kombinaciju punu raznih uzoraka'

Naš Goran Čižmešija fotografirao je gospodina koji super stil ima u malom prstu, a njeguje ga još od malih nogu, kad mu ga je usadila - mama!
Vidi originalni članak

Vrijeme je prevrtljivo i svi s nestrpljenjem iščekujemo "pravo" proljeće i tople dane kako bismo konačno kapute, pulovere i čizme ostavili iza sebe. Naš fotograf Goran Čižmešija na zagrebačkoj špici uhvatio je Ardiana Krasnića koji nas je već nekoliko puta oduševio kombinacijama., a iz njegovog outfita možete ukrasti super ideje za poslovni stajling jer je od glave do pete tip-top!

– Danas sam odabrao malo hrabriju kombinaciju. Nisam dugo bio u gradu, pa sam to odlučio kompenzirati kombinacijom raznih uzoraka. Osim geometrijskih uzoraka nosim ponekad i cvjetne, ali samo na detaljima. Nisam se još usudio odjenuti neki komad cvjetnog uzorka, ali ako ću ga ikad odjenuti, to će biti uz neku efektnu boju – ispričao nam je Ardian.

Zgodan i stajliš poslovnjak odlično je kombinirao nijanse plave, zelene i smeđe, a posebno nam se svidio odabir cipela

– Tenisice nosim samo po Jarunu i po kvartu, a za grad je uvijek nešto elegantnije. Taj elegantan stil sam naslijedio od roditelja – rekao je.

Tamnoplave hlače s prugicama kombinirao je uz smeđi karirani sako te šal kockastog uzorka. Cijelu kombinaciju zaokružio je otkačenim čarapama te elegantnim smeđim cipelama.

Karirano, koža, uzorci... Evo što se nosilo na zagrebačkoj špici 2007.!

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Novi TikTok trend osigurava zdravu i sjajnu kožu: Potrebna je samo jedna promjena u rutini njege
Ako imate kosu oštećenu od vrućine ili bojanja, ovo su najbolje maske za zdrave i guste vlasi
Najchic haljine od pletiva idealne za zimu, ali i nadolazeće prijelazno razdoblje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".