Zgodan par u veoma stajliš kombinacijama: 'Ponekad se usklađujemo dok idemo zajedno van'

Prošetali su gradom u genijalnim ljetnim kombinacijama, a super modni trenutak nije prošao nezapaženo ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije.
Vidi originalni članak

Da su klasične kombinacije s malim pomakom uvijek najbolja i provjerena formula, pokazao je par sa zagrebačke špice. Veljko i Ivana Perović prošetali su gradom u usklađenim kombinacijama, a super modni trenutak nije prošao nezapaženo ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije. 

Veljko je inače košarkaški trener, a Ivana sportska novinarka i rado viđeno lice u našoj street style modnoj rubrici. 

– Živimo i radimo u Veneciji, a ovdje smo na odmoru. Ponekad se usklađujemo dok idemo zajedno van, ali danas je ispalo da se nismo – ispričao nam je modno osviješteni par.

Veljko se odlučio za klasičnu kombinaciju – traper kratke hlače i majica kratkih rukava na prugice. No, odmak od klasike napravio je odabirom plavih Ralph Lauren cipela koje na vrhu imaju ilustraciju medvjedića.

Ivana je odabrala genijalne bijele hlače širokih nogavica koje je kombinirala uz bijelu majicu te ogrtač sa suptilnim dezenom cvijeća. Bile su tu i chic otvorene sandale na visoku petu, kao i mala bijela torbica koja je povezala cijeli stajling.

I Ivana je već nekoliko puta bila gošća naše street style rubrike, a posljednji put uhvatili smo je u siječnju kada je zagrebačkim ulicama prošetala u sjajnoj zimskoj kombinaciji prepunoj klasika kojima se rado vraćamo svake zime pa su jedan od onih komada u koje vrijedi uložiti.

'Hair tuck' trik najlakši je način da podignete jednostavnu frizuru na novu razinu
Nova trendi manikura inačica je popularnih 'glazed donut' noktiju, a pravi je hit za ovo ljeto
Ecija Ojdanić nekad i sad: Evo kako se naša poznata glumica stilski mijenjala tijekom godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".