Zgodan par sa špice pokazao kako nema greške s komadima koje gotovo svi imamo u ormaru

Velika prednost ovakvih kombinacija je ta što u njima možete provesti cijeli dan, primjerice na poslu, a zatim produžiti na afterwork na druženje!
Vidi originalni članak

Kad je riječ o odjevnim kombinacijama s kojima nikad nema greške, klasika je uvijek najbolji izbor. To zna i prezgodan par na špici kojeg je ulovio naš fotograf, a njihovi će nam outfiti biti odlična inspiracija za svaki dan.

Ona je crne skinny traperice kombinirala s crnim gležnjačama i kaputom boje devine dlake, vječnim klasikom u ormaru. On se odlučio za tamne traperice, bijelu košulju i crni kaput, a look zaokružio savršenim kožnim gležnjačama.

Velika prednost ovakvih kombinacija je ta što u njima možete provesti cijeli dan, primjerice na poslu, a zatim produžiti na afterwork na druženje, samo je začiniti zanimljivim dodacima kao što su naušnice ili crveni ruž, baš kako je to napravila ljepotica sa špice. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".