Zgodan odvjetnik u outfitu bez greške: Nosi odijelo koji je odmak od klasike uz cipele koje su hit već godinama

Odijelo je klasičan odabir u poslovnom odijevanju, a Toni je pokazao kako ga nositi u smart casual varijanti
Vidi originalni članak

Jednostavnost je uvijek in, a to nam je potvrdio i odvjetnik Toni Ivandić kojeg je u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija, a njegovom klasičnom stajlingu nećete moći pronaći manu. 

Toni je već nekoliko puta bio zvijezda naše street style rubrike te tada je za Divu ispričao kako voli poslovno odijevanje, ali i casual odjeću.

– Zbog zanimanja se moram držati nekakve poslovne elegancije pa to ponekad razbijem s casual detaljima. Posao mi je djelomično utjecao i na privatni stil, iako sam, i bez obzira na to, oduvijek nosio klasičniju odjeću – rekao je tada modno osviješteni odvjetnik.

Genijalno odijelo maslinaste boje sjajan je odmak od klasičnih odijela crne, sive i plave boje. Odijelo je kombinirao uz crnu dolčevitu, a od modnih dodataka dodao tek jednostavne sunčane naočale.

– Iz Dalmacije sam, pa volim maslinu i maslinastu boju. Uz to volim nositi i hrvatski dizajn, pa je ovo odijelo s potpisom Klisab brenda – otkrio je Toni.

Iako su u poslovnom odijevanju vrlo popularne klasične cipele na vezanje i u špic, Toni je nekoliko modnih klasika upotpunio loafer cipelama. One su pravi spas u proljetnim danima jer su odlične za toplo vrijeme, a pritom izgledaju baš cool. 

Veliki šoping vodič: Donosimo 25 modela balonera koji se nose ovog proljeća!

FOTO: H&M 49,99 EUR FOTO: H&M 49,99 EUR FOTO: H&M 49,99 EUR FOTO: H&M 34,99 EUR FOTO: H&M 59,99 EUR FOTO: H&M 44,99 EUR FOTO: H&M 49,99 EUR FOTO: H&M 79,99 EUR FOTO: H&M 69,99 EUR FOTO: H&M 89,99 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 35,95 EUR FOTO: Zara 79,95 EUR FOTO: Zara 89,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 79,95 EUR FOTO: Zara 39,95 EUR FOTO: Zara 69,95 EUR FOTO: Zara 59,95 EUR FOTO: Zara 79,95 EUR

Tko su najzanimljivije odjeveni na dodjeli Brit Awards: Dama koju dugo nismo vidjeli je oduševila
Kombinacija divne dame odlična je inspiracija za vikend; nosi hlače koje su hit već nekoliko sezona
Tako jednostavan, a tako efektan outfit lijepe prevoditeljice: 'Sve više naginjem sigurnijim, neutralnim bojama'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".