Zgodan frajer u neobičnim tenisicama: 'Ove tenisice su bile toliko 'ružne' i čudne da sam ih morao kupiti'

Prije dvije godine, naš je Goran Čižmešija na špici fotografirao kuhara u odličnom izdanju, a tenisice su "ukrale show"
Vidi originalni članak

Odjevna kombinacija kuhara Damira Bratanića na prvu nam se svidjela jer je dečki mogu nositi od jutra do mraka jer je jednostavna, a opet jako udobna i idealna za cjelodnevnu "jurnjavu" po gradu. Iako je stajling na prvi pogled sasvim jednostavan i klasičan, upotpunio ih je cool i efektnim tenisicama kakve zaista ne viđamo često.

- Odjenuo sam prvo što sam našao u ormaru. Sve što imam u garderobi je ili svjetlo ili crno, nema crvene ni ostalih živih boja - rekao je tada Damir. Otkrio nam je kako baš i ne nosi neke upečatljive komade, ali su ove tenisice bile iznimka.

- Ne nosim ni uzorke, ali ove su tenisice bile toliko "ružne" i čudne da sam ih morao kupiti - rekao je tada Damir našem Goranu Čižmešiji

Ako i niste ljubitelji tako otkačenih komada koji ne mogu proći nezamijećeno, možete se inspirirati Damirovom kombinacijom jer je ostatak outfita prilično klasičan i idealan za ovo prijelazno razdoblje u kojem se trenutačno nalazimo. On jako dobro zna koje komade treba imati u ormaru jer su nosivi na sve i "traju" godinama, a ako vam se učine monotoni, uvijek ih možete osvježiti upečatljivim komadom, kao što je to Damir napravio s tenisicama.

Za još malo inspiracije pogledajte što se nosi na zagrebačkoj špici:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Jedna od najprodavanijih maskara i pravi internetski hit: Košta tridesetak kuna, a stvara efekt umjetnih trepavica
Čarobni šamponi već od tridesetak kuna koji plavoj kosi pomažu očuvati njezinu boju i sjaj
Ljepotice sa špice u efektnim stajlinzima: 'Ne nosimo životinjske uzorke, idemo na sigurno!'

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".