Zgodan frajer sa špice za sebe kaže da prati trendove, a posebno voli kupovati cipele

Kaže kako voli pratiti trendove, a njegova ležerna kombinacija za zimu osvojila nas je na prvu!
Vidi originalni članak

Antonio Bogović je fizioterapeut kojeg je u šetnji grada ulovio naš Goran Čižmešija i to u najslađem društvu - s psićima Chillijem i Champom. Osim što je fizioterapeut, Antonio se bavi i uzgojem pasa pa je izašao s njima u šetnju da se socijaliziraju.

Za sebe kaže kako voli pratiti trendove i prema tome kupovati odjeću, a za ovaj đir po gradu odabrao je vestu iz Springfielda, Hollister hlače i kaput iz Primarka, a look je zaokružio Navigare šalom i Hogan tenisicama:

Ovu vestu s uzorkom planina sam odabrao jer sam nedavno bio u Švicarskoj pa mi je to kao uspomena. Jako volim kupovati obuću, pa podjednako nosim i tenisice i elegantnije modele.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".