Zgodan frajer otkrio: "Novac radije trošim na putovanja nego na odjeću!"

Goran Čižmešija fotkao je dečka sa stilom kojeg sve cure obožavaju!
Vidi originalni članak

On je barmen, nagrađivani koktel majstor, bavi se sportom, završio je kineziologiju, osvojit će vas zelenim očima, a, uz to, ima genijalan smisao za modu.

Radi se o Dini Zukiću kojeg je naš Goran Čižmešija ulovio na Ilici kad su, za potrebe snimanja, na trenutak i zaustavili promet. Poznato je kako se u second hand trgovinama mogu pronaći odlični komadi, no ne srećemo često frajere koji to ovako dobro isfuraju! 

Dino je otkrio kako novac radije troši na putovanja, nego na odjeću, a dodao je i kako uvijek nosi nešto vuneno te, naravno, zeleno. Razlog za to je jednostavan - paše mu uz oči! Naš je Goran rekao kako su tijekom snimanja završili u škripcu s tramvajima i zaustavili promet, no, Dino je, poput nekog profesionalnca, ostao i dalje flegma i nasmijan!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".