Ženska kolekcija hrvatskog brenda JET LAG inspirirana je zadivljujućom privlačnošću i čarolijom drevnog Egipta

Uz plisirane materijale, koji su obilježje drevnog egipatskog modnog stila, dio kolekcije sadrži i komade od jeansa sa ručno rađenim efektima
Vidi originalni članak

Dizajnerica Jasmina Arnautović, koja na modnoj sceni sa svojim brendom JET LAG djeluje više od desetljeća, u svojoj novoj kolekciji koristi pamuk, viskozu i svilu kako bi prikazala svoju viziju ljetne odjeće u kojoj se svaka žena osjeća privlačnom.

Uz plisirane materijale, koji su obilježje drevnog egipatskog modnog stila, dio kolekcije sadrži i komade od jeansa sa ručno rađenim efektima kojima se postiže trendovska atraktivnost.

Glamuroznost kolekcije prisutna je kroz lagana plišana pletiva čiji motivi u toplim bojama asociraju na zalazak sunca.

Lepršavim haljinama, kombinezonima i hlačama sa prorezima se kroz pokret naglašava senzualnost, te simbolizira fluidnost vode kao ljetnog motiva i inspiracije.

Ljubiteljice modnih dodataka osvojit će unikatne ručno heklane torbe i šeširi koji spajaju naslijeđe i suvremenost, a njihova razigranost obogaćuje svaku kombinaciju.

Jedna od posebnosti nove JET LAG ljetne kolekcije je što su njeni komadi podjednako nosivi i atraktivni po gradu i na plaži, za dnevne, ali i za večernje izlaske.

Kampanja za kolekciju THE SPIRIT OF EGYPT snimljena je na plaži Bilotinjak koja svojom ljepotom podsjeća na egzotične egipatske krajolike.

Model: Monika Galić/Talia model
Vizažistica: Maša Mihaljčić 

U galeriji pogledajte cijelu kolekciju inspiriranu Egiptom brenda JET LAG:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Već smo se nekoliko puta zaljubili u stil agentice za nekretnine: 'Volim uzorke i boje, pogotovo kad je lijepo i toplo'
Nosi najpopularnije natikače koje su hit već godinama: 'Odjenula sam nešto ležerno, a istodobno sređeno'
Nosi tenisice koje trendseterice obožavaju: 'Ako nisam sva u bijelom, uvijek barem jedan komad mora biti bijeli'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".