Žene su oduševljene ovim menstrualnim gaćicama koje se prodaju na ASOS-u

Izgleda kako ove gaćice zaista "odrađuju" dobar posao
Vidi originalni članak

Brend THINX prodaje svoje menstrualne gaćice u omiljenom online shopu ASOS, a stoje 28 funti. Ovisno o jačini krvarenja mogu služiti umjesto tampona ili uloška, ali i kao dodatna zaštita za svaki slučaj. Osim toga, jedno korištenje gaćica može upiti količinu krvi kao jedan i pol tampon, pa je i ekološki prihvatljiviji izbor. 

Osim toga, tkanina od koje su napravljene gaćice, upija neugodne mirise, a i vrlo su udobne i praktične, pa u njima, primjerice, možete i vježbati. 

ASOS je na svoju službenu Facebook stranicu objavio fotografiju ovih gaćica, a žene su ispod oduševljeno komentirale kako su odlične i da bi ih svi trebali isprobati. Neke gaćice koriste kao dodatnu zaštitu, drugima se sviđa što su ekološki prihvatljivije i smatraju da bi se trebali truditi biti eco-friendly, dok je mnogo korisnica reklo kako bi voljelo isprobati menstrualne gaćice. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".