Kupovina grudnjaka može biti problematična: Žene s velikim i malim grudima podijelile su s nama svoja iskustva

Česta adresa je H&M, dok se veliki brojevi mogu pronaći u Triumphu i C&A.
Vidi originalni članak

Kupovina grudnjaka nije nimalo jednostavan zadatak, a on postaje još teži ako se ne nalazite na "zlatnoj" sredini, odnosno ako trebate izrazito male ili izrazito velike košarice na grudnjaku. Kako bismo barem malo olakšali potragu, zamolili smo nekoliko žena da nam otkriju kako one riješavaju taj problem. Podijelile su s nama svoje veličine grudnjaka, probleme s kojima se najčešće susreću, ali i mjesta gdje su (ako su) pronašle svoj savršen grudnjak. 

Tina (31): Uvijek kupujem grudnjake s košaricom A. Moj je odabir uvijek H&M, a nikad ne kupujem klasičan grudnjak s košaricom i žicom, nego grudnjake koji imaju "trokute" s umetcima.

Martina (31): I moja adresa za kupovinu grudnjaka je H&M. Uvijek biram one bez žice, a velik mi je problem što ne mogu naći dovoljno mali broj.

Sabina (27): Nosim 75A ili 75B, ovisno o modelu. Stvarno nemam problema s kupovinom grudnjaka - najčešće je to H&M, ali kupim često i kad naiđem na neki dobar popust pa za grudnjak rijetko dam više od 35 kuna. Super mi je što mogu birati između različitih modela, boja, uzoraka... Jedino što mi stvara problem je pronalazak samostojećeg grudnjaka koji će uistinu stajati na mojim grudima. Svaka mi košarica strši jer nije pričvršćena naramenicama pa to ne izgleda kako bi trebalo izgledati. 

Marina (35): Nosim veličinu grudnjaka 75B i stvarno nikad nemam problema kad je riječ o potrazi za savršenim grudnjakom. Najčešće ih kupujem u Tezenisu. 

 

S druge strane, problem imaju i žene s velikim grudima koje teško mogu pronaći savršen model, a kad ga i nađu, njegova se cijena penje i do nekoliko stotina kuna.

Sara (30): Nosim 80D i grudnjak kupujem u Oyshu, dok modele sa žicom kupujem u Yamamayu. 

Darija (24): Nosim veličinu D-DD i stvarno mi je jako teško pronaći idealan grudnjak jer mi je svaki premalen. Dobar grudnjak najčešće pronađem u nekim random buticima, a svaki grudnjak koji mi je donekle ok, koštao je približno 400-500 kuna. 

Marija (45): Nosim veličinu 85F i jedino mjesto u kojem mogu pronaći veliki grudnjak je Triumph jer mi tamo pomognu i sa svojim savjetima. Grudnjak moram kupovati svaka dva mjeseca jer se jako brzo "potroše", a uvijek biram model minimizer. Solidnih modela ima i za 250 kn, a najveća je frustracija što nema lijepih modela, već je moguće birati između dva obična modela u crnoj, bijeloj i bež boji. 

 

Ako ste u potrazi za novim grudnjakom, vjerujemo kako će vam pomoći informacija da trgovine C&A imaju širok raspon brojeva, dok Lisca drži veličine do F.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".