Žene, ovo je šest najčudnijih stvari koje možete kupiti za svoje grudi!

Priznajemo, neki izumi su nas zbilja iznenadili!
Vidi originalni članak

Čini li se i vama kako ponekad ženskim mukama nema kraja? U redu, nećemo se žaliti, no razmislite samo o tome koliko nam muke katkad zadaje nošenje grudnjaka! Ipak, srećom za sve žene, tu su neki proizvodi koji će olakšati svakodnevne muke po grudima, koliko god one bile neobične i smiješne!

1. Lažno nabrekle bradavice

Među poznatim damama zavladao je trend u kojem se bradavice naziru ispod majice pa se ovaj proizvod nametnuo kao logično rješenje. Možete biti sigurni kako će svi pogledi biti usmjereni prema vama! 

2. Jastuk za grudi

Ovo zvuči smiješno, no definitivno je korisno! Bez obzira na to koju veličinu košarica imate, ležanje na trbuhu zna biti bolno pa je ovakav jastuk idealno rješenje!

3. Jastučić koji skriva bradavice

Bez obzira na to koliko je pokazivanje bradavica trendi, ipak nije svaka prigoda za to. Ovaj je jastučić idealno pomagalo za njihovo skrivanje! 

4. Pumpa koja povećava grudi

Ne, ovo nije namijenjeno dojiljama! Proizvođači tvrde da masiranje grudi pomaže u njihovom povećanju.

5. Spravica za podupiranje grudi

Koliko puta ste poželjele nešto što će spriječiti "opuštanje" grudi ili njihovo "boranje" - ovaj proizvod pomoći će vam u borbi protiv toga! 

6. Ta-ta ručnik

Ovaj proizvod trenutačno je definitivno jedan od najpopularnijih na internetu - mamama koje doje pruža zaštitu od curenja mlijeka nakon dojenja, ali i sprječava znojenje ispod grudi.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".