Zendaya ponovno pokazala modnu odvažnost: Zablistala u haljini staroj gotovo 100 godina!

Haljina je, prema Vogueu, prvi put primijećena na Instagram računu prodavača starinskih predmeta u lipnju 2023. godine.
Vidi originalni članak

Zendayin stil uvijek iznova iznenađuje i oduševljava, a njezin najnoviji izgled na događaju za promociju novog filma Challengers u New Yorku definitivno nije iznimka. Umjesto da se drži uobičajenih teniskih referenci, Zendaya je odlučila istražiti vintage stil, dokazujući da je stara moda i dalje itekako relevantna.

Haljina koju je odabrala za ovu prigodu je šartrez haljina do gležnja s strukom od svilenog šifona. Haljina asimetričnog kroja, koju je nosila ispod odrezane jakne s volanima i vezanom mašnom, stvorili su izuzetno elegantan i sofisticiran izgled. Ono što ovaj izgled čini posebnim jest činjenica da je haljina zapravo iz 1930-ih godina, čime Zendaya pokazuje svoju ljubav prema vintage stilu.

Haljina je, prema Vogueu, prvi put primijećena na Instagram računu prodavača starinskih predmeta u lipnju 2023. godine. Ako pretpostavimo da je riječ o istoj haljini koju je Zendaya nosila, jasno je da je njezin stilist Law Roach vješto iskoristio pravi trenutak da je učini središtem pozornosti. Nema sumnje da je ovo savršen izbor za završetak press turneje.

Unatoč tome što se bliži kraj ovog događaja, možemo biti sigurni da će Law Roach i Zendaya nastaviti iznenađivati svojim modnim odabirima, osiguravajući finale Grand Slama u svijetu stila bez obzira na ono što slijedi.

Glumica i voditeljica Iva Šulentić nekad i sada: Evo kako se stilski mijenjala tijekom godina
Čizme kakve nosi Olja Vori obilježit će i ovu sezonu: Izvrsno izgledaju u kombinaciji s haljinom
Simpatična dama sjajno spaja klasiku i trendove: 'Obožavam odijela, trendi su, a opet sam to ja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".