Zendaya ponovno oduševila na Paris Fashion Weeku: Neobičan spoj poslovne elegancije i avangarde

Zvijezda filma "Challengers" i modna ikona Zendaya zatvorila je Paris Fashion Week u stilu, pojavivši se na reviji Louis Vuitton Spring 2025 u upečatljivoj kombinaciji
Vidi originalni članak

Zendaya uvijek iznova oduševljava svojim modnim odabirima, a njezin najnoviji look na Paris Fashion Weeku pokazuje koliko je nepogrešiva kada je riječ o odijevanju. Ovog utorka, na Louis Vuitton Spring 2025 reviji, glumica je dala novi i inovativan obrat poslovnoj odjeći.

Njezin crni blejzer s istaknutim ramenima i upečatljivom bijelom kragnom savršeno je pokazao koliko jednostavni detalji mogu podići cjelokupan izgled. Upečatljiva crvena aplikacija u obliku ruže dala je glamurozan i jedinstven naglasak, dok je bež bubble suknja, koja podsjeća na zgužvani papir, unijela zabavnu dozu eksperimenta u outfit.

Zendayina sposobnost da kombinira modne komade na neočekivan način najbolje se vidi u ovoj kombinaciji, gdje je spojila sofisticirane elemente poput crnih mrežastih tajica i elegantnih crnih salonki s avangardnim krojevima i teksturama. Njezin izbor nakita, zlatne naušnice, narukvice i prstenovi, dodatno su obogatili cjelokupan dojam, dok je crna kožna torbica pružila elegantan završni dodir.

Frizura i jarko crveni ruž bili su savršen kontrast koji je istaknuo crvenu aplikaciju na blejzeru, dok je njezina podignuta kosa unijela dozu moderne sofisticiranosti.

Iako nije bila prisutna tijekom cijelog Paris Fashion Weeka, Zendaya je ostavila snažan dojam. Njezini modni potezi u New Yorku početkom mjeseca, uključujući plavozelenu haljinu s rubom od mjehurića iz Louis Vuitton Resort 2025 kolekcije, dokazuju da je ona nesumnjivo jedna od vodećih modnih ikona današnjice.

Na Tjednu mode u Parizu Chanel je predstavio kolekciju za proljeće/ljeto 2025.: Pozornost kradu efektni uzorci i perje
Nicolas Ghesquière novom fantastičnom, fluidnom kolekcijom slavi 10 godina na čelu kuće Louis Vuitton
Kolinda Grabar-Kitarović ima zavidnu kolekciju dizajnerskih torbi, a na jedno mjesto izdvojili smo najbolje modele

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".