Zendaya oduševila u vintage Roberto Cavalli haljini koja odiše duhom 20-ih

Zvijezda filma Dune izašla je na dodjelu modnih nagrada Green Carpet Fashion Awards u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Iako su ljudi poput Zelde Fitzgerald i Josephine Baker vodili glamurozan život u 20-ima, pojam roaring twenties, odnosno burne dvadesete, postao je jedan od najpopularnijih za to razdoblje. I mnogi su predviđali kako ćemo mi ponovno ući u slično doma nakon pandemije koronavirusa i otpuštanje karantena, no jedina stvar koja je postala ponovno popularna je moda 20-ih. I Zendayina nova haljina rekreacija je mode toga doba na elegantan i chic način.

Zvijezda filma Dune izašla je na dodjelu modnih nagrada Green Carpet Fashion Awards u Los Angelesu. Za tu prigodu stilizirao ju je Law Roach, a Zendaya je nosila haljinu Roberto Cavalli proljeće/ljeto 2011. Bež haljina bez rukava i otvorenih leđa od svilenog šifona s uzorkom krokodila imala je detalje s resama i duboki dekolte

Haljina je sadržavala brojne resice koje su bile obješene na dekolteu te su se spuštale nit tijelo. Model bež boje također je bio ukrašen malim prelama duž dekoltea, a Zendaya ga je uparila uz nekoliko narukvice srebrne boje. Nosila je i dvije manšete na rukama koje su se slagale s njezinom haljinom - jednu na podlaktici, a drugu na bicepsu.

Kosu je pustila u prirodnim kovrčama, a stilizirala ju je s dva pramena zakačenim unatrag. Šminka joj je bila prirodnog izgleda, uključujući nude-ružičasto sjajilo za usne koje je pristajalo njezinim rumenim obrazima, a nadopunila ga je suptilnim brončanim sjenilom za oči.

Studentica u odličnom neutralnom outfitu: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer je sunčan dan'
Njezinoj odjevnoj kombinaciji nećete pronaći manu: Savršeno joj pristaje poslovna elegancija!
Danas je Međunarodni dan žena: Znate li kada je nastao i zašto se obilježava?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".