Zendaya je kraljica vintage komada: U elegantnoj Versace haljini ponovno zablistala na crvenom tepihu

Jasno je da zvijezda zna snagu vintage komada, a s obzirom na njezinu sklonost Noughties Versaceu, jedva čekamo vidjeti što će sljedeće izvući iz arhive.
Vidi originalni članak

Od Yves Saint Laurenta iz 80-ih do Valentina iz 90-ih, Zendaya je tijekom godina imala niz velikih vintage trenutaka. No, modna marka čije vintage komade najviše voli? Naizgled, Versace jer se ponovno pojavila u vintage Versace haljini na crvenom tepihu.

Za dodjelu CinemaCon's Big Screen Achievement Awards u Las Vegasu, Zendaya, koja je osvojila nagradu Zvijezda godine, odlučila se za smeđu čipkastu haljinu iz Versaceove kolekcije jesen/zima 2001. koju je na pisti izvorno nosila Karolina Kurkova s kožnim dodatkom.

“Hvala @donatella_versace na još jednom posebnom trenutku, čekala sam da odjenem ovaj”, objavila je zvijezda serije Euphoria na Instagramu nakon događaja, istovremeno odajući priznanje Lawu Roachu, dizajneru stila iza njezine garderobe prije nego što se povukao s te uloge.

Naravno, to nije prvi put da Zendaya nosi vintage Versace na crvenom tepihu. Za Green Carpet Fashion Awards 2020. odabrala je čokoladno-smeđu haljinu iz 1996., iste godine u kojoj je rođena. Sljedeće godine, na dodjeli BET nagrada 2021., nosila je ljubičastu haljinu s ovratnikom iz Versaceove kolekcije proljeće/ljeto 2003. koja je odala počast izgledu koji je Beyoncé nosila na istoj ceremoniji tijekom 2000-ih godina.

U međuvremenu, za svoje prvo pojavljivanje na crvenom tepihu 2023., Zendaya je nosila zeleno-crnu Versace couture haljinu iz proljeća/ljeta 2002. na NAACP Image Awards. Jasno je da zvijezda zna snagu vintage komada, a s obzirom na njezinu sklonost Noughties Versaceu, jedva čekamo vidjeti što će sljedeće izvući iz arhive.

Arhitektica odličnog stila ponovno oduševila kombinacijom: 'Boje su mi najvažnije za sve, to se odražava i na moj stil'
Ova atraktivna dama zna kako se nosi color-block, a proljetna kombinacija stoji joj savršeno!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".