Želimo ih u ormaru: iz ovih sandala ljeto doslovno vrišti!

Stvorene su za ljetne dane!
Vidi originalni članak

Neobični motivi i uzorci zaštitni su znak cipela i sandala s potpisom Charlotte Olympia. Drugačije nije bilo niti ovog puta kad smo na stranicama web shop-a My Theresa pronašli sandale koje neodoljivo podsjećaju na - cvjetnu livadu! Naime, klasične sandale u zelenoj boji na stražnjoj strani imaju zanimljiv dodatak. Riječ je o predimenzioniranoj tratinčici koja cijeloj sandali daje jedan novi look!

Osim tratinčice, na peti se nalazi i trodimenzionalna bubamara pa je cvjetni dojam još jači! Cijena ovih prekrasnih sandala je 437 € i to nakon sniženja od 30 %. Gornji je dio napravljen od ovčje kože, dok je gazište također kožno. Ove bismo sandale rado vidjele u svojoj kolekciji jer su idealne za ljetne večeri, ali i ne sumnjamo da bismo u njima zablistale na nekoj svadbenoj ceremoniji! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".